Antena Căutare

Fapte, nu vorbe! Parcare demnă de o metropolă, într-o comună din Bistriţa Năsăud

Ce nu au reuşit edilii marilor oraşe, a reuşit un primar dintr-o comună din Bistriţa Năsăud. Este vorba despre două parcari etajate ultra moderne.

Proiectul a rezolvat problema locatarilor din aproximativ 250 de apartamente. Oamenii improvizaseră garaje pentru autoturisme dar şi pentru depozitarea diverselor obiecte din casă. Zona ajunsese o adevărată mahala.

În Prundu Bârgăului au fost ridicate 15 blocuri, dar nimeni nu a luat în calcul și nevoia oamenilor de aș parca autoturismele. Așa se face că spațiul dintre blocuri s-a transformat în timp într-o adevărată mahala.

"Era un focar de infecție. Erau foarte multe garaje făcute de pe vremuri, unde oamenii își țineau și animalele", a declarat Doru Crișan, primarul din Prundu Bârgăului.

Pentru că este una dintre cele mai aglomerate zone ale comunei, autoritățile au decis desființarea garajelor și construirea unor parcări moderne.

Locuitorii comunei se mândresc cu noul spațiu de parcare. Alte două proiecte pentru parcări vor prinde viață în comuna bistrițeană. Primăria a investit două milioane de lei pentru proiectul parcărilor.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Atenție, să nu faceți la fel! Amendă de 500 de lei în autobuz pentru o femeie care a făcut un gest necugetat... Nici nu vei ști că e vaccin! Cum va fi administrat tratamentul anticovid? Acesta va exista și sub formă de pulbere, inje...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x