Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fapte, nu vorbe! Parcare demnă de o metropolă, într-o comună din Bistriţa Năsăud

Ce nu au reuşit edilii marilor oraşe, a reuşit un primar dintr-o comună din Bistriţa Năsăud. Este vorba despre două parcari etajate ultra moderne.

Proiectul a rezolvat problema locatarilor din aproximativ 250 de apartamente. Oamenii improvizaseră garaje pentru autoturisme dar şi pentru depozitarea diverselor obiecte din casă. Zona ajunsese o adevărată mahala.

În Prundu Bârgăului au fost ridicate 15 blocuri, dar nimeni nu a luat în calcul și nevoia oamenilor de aș parca autoturismele. Așa se face că spațiul dintre blocuri s-a transformat în timp într-o adevărată mahala.

"Era un focar de infecție. Erau foarte multe garaje făcute de pe vremuri, unde oamenii își țineau și animalele", a declarat Doru Crișan, primarul din Prundu Bârgăului.

Pentru că este una dintre cele mai aglomerate zone ale comunei, autoritățile au decis desființarea garajelor și construirea unor parcări moderne.

Locuitorii comunei se mândresc cu noul spațiu de parcare. Alte două proiecte pentru parcări vor prinde viață în comuna bistrițeană. Primăria a investit două milioane de lei pentru proiectul parcărilor.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Recomandari