Căutare Live

Parcarea Aeroportului Otopeni a fost inundată după ploile abundente din București. Prin ce a trecut o însoțitoare de bord

Parcarea Aeroportului Otopeni a fost inundată după furtuna de marți, 14 iunie 2022. Vijelia și ploile abundente au făcut prăpăd în multe zone ale Bucureștiului. Hai să vezi prin ce a trecut o însoțitoare de zbor pentru a se deplasa la aeronavă.

Parcarea Aeroportului Otopeni a fost inundată după furtuna de marți, 14 iunie 2022. Vijelia și ploile abundente au făcut prăpăd în multe zone ale Bucureștiului.

Tik Tok

Marți, 14 iunie 2022, Capitala a fost „blocată” din cauza unei furtuni care a făcut pagube destul de mari. Ploile torențiale și abundente, dar și vijeliile din București au reușit să îngreuneze traficul șoferilor, să inunde mai multe stăzi ale orașului și o stație de metrou. De altfel, și zborurile au fost întârziate din cauza codului roșu de vreme rea.

Citește și: Cod roșu de ploi torențiale și furtuni violente. MAE a emis atenționare de călătorie pentru românii care merg în vacanțe

Cantitățile mari de apă acumulate în urma furtunii au inundat și parcarea Aeroportului Otopeni. Cea care a făcut imaginile publice cu dezastrul a fost chiar Dana Budeanu, care a ținut neapărat să-l tragă la răspundere pe viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, dar și conducerea companiei Taom, relatează click.ro.

Însoțitoare de bord, surprinsă în timp ce se îndrepta spre aeronava în apa până aproape de glezne

În imaginile distribuite de Dana Budeanu se poate observa o însoțitoare de bord care a fost nevoită să ajungă la aeronavă prin apa care îi ajungea până aproape de gleze. De altfel, aceasta era îmbrăcată în uniforma de muncă și căra cu ea un bagaj, semn că urma să se urce într-un avion pentru o nouă călătorie.

Pantofii însoțitoarei de bord abia mai putea fi zăriți prin apa din parcarea Aeroportului Otopeni, conform sursei citate mai sus.

Citește și: Prognoza meteo 15 iunie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

„Parcarea Tarom, Aeroportul Otopeni! Însoțitor de bord hăituit de Ursulică (Mihăiță Ursu, din conducerea Tarom n.r) și ignorat de domnul Grindeanu, care trebuie să treacă prin asta ca să ajungă la zborul de unde aste amenințat non stop să își dea demisia. (..)

Eu am sute de poze domnule Grindeanu cu ce este în trenuri! Suntem la marginea prăpastiei. (..)”, a fost doar o parte din mesajul publicat de Dana Budeanu pe contul său oficial de Instagram, vizibil nemulțumită și enervată de situația în care a fost pusă însoțitoarea de bord.

Imaginea publicată de Dana Budeanu a generat o mulțime de like-uri pe rețelele sociale.

În jurul zilei de marți, 14 iunie 2022, rețelele sociale au fost pline de imagini în care se prezenta dezastrul rămas în urma furtunii din București. Filmulețele în carea o stație de metrou din Capitală era inundată a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

@roxdorobantzu #inundatii #romania #bucharest #viral #dcaploaiasaropri #viralpost #ploaie #potop #piatra #5pasidebine #lovegod #ohmygod ♬ sunet original - Gabry
Anunțul lui Alexandru Rafila, după apariția cazurilor de variola maimuței în România. Ce măsuri pregătește Ministrul Săn... Evaluarea Națională la Matematică din 2022. Ce subiecte au avut elevii la Matematică, când se poate face contestație...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x