Antena Căutare

Anunț de ultimă oră: Au fost distruse mai multe probe importante privind Revoluția din 1989. Cine este vinovat pentru protestele și luptele de stradă din acea perioadă

Parchetul Militar a făcut anunțul oficial: Au fost distruse mai multe probe importante privind Revoluția din 1989. În decembrie 1989 nu a existat vid de putere.

Parchetul Militar a făcut anunțul oficial: Au fost distruse mai multe probe importante privind Revoluția din 1989. În decembrie 1989 nu a existat vid de putere.

A fost identificată sursa zgomotului cu efect de panică emis la data de 21 decembrie 1989, în timpul discursului lui Nicolae Ceaușescu, care a contribuit la dezorganizarea mitingurilor de la București, conform Antena 3.

"A fost stabilită componenţa comandamentului politico-militar care a preluat, în timp foarte scurt, după fuga preşedintelui în exerciţiu, puterea totală în România. Referitor la acest aspect, a existat o eficientă colaborare cu principalele facultăţi de drept din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi), concluzionându-se, fără echivoc, faptul că în decembrie 1989 nu a existat vid de putere. În această etapă a anchetei, este posibilă o mai bună stabilire a conduitei membrilor noii puteri politico-militare şi acţiunile de legitimare a acesteia pe plan intern şi internaţional", a declarat procurorul militar Marian Lazăr.

Caz revoltător! Fetițe bătute și înfometate de propriul tată, în Brașov. În plus, nu erau lăsate să meargă la școală... 2018, un an al CUTREMURELOR devastatoare. Avertismentul specialiştilor este unul îngrijorător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x