Antena Căutare

Românii cheltuie mii de euro pentru a merge la aceste cursuri: „Am ajuns să facem împrumuturi la bancă pentru a merge”

În ţara în care cel puţin un copil ajunge săptămânal la spital, bătut chiar de către propriii părinţi, s-au înmulţit şcolile pentru mame şi taţi.

În ţara în care cel puţin un copil ajunge săptămânal la spital, bătut chiar de către propriii părinţi, s-au înmulţit şcolile pentru mame şi taţi. Aşa s-a născut un fenomen, o mare controversă şi o industrie extrem de profitabilă. Sunt mii de părinţi care cheltuie mii de euro şi chiar ajung să facă împrumuturi la bănci, doar ca să meargă la cursuri unde cineva să-i înveţe cum să-şi trateze copiii.

De şapte ani se vorbeste si la noi, din ce in ce mai mult, despre parenting. Iar parintii, mai ales cei din generatia "bataia e rupta din Rai", au ajuns sa creada ca fara cursuri speciale nu ai cum sa educi un copil.

Urania Cremene e cel mai bine vandut specialist de parenting din România si posesoarea unei platforme online pe care 8.000 de părinți au plătit deja sute de euro, ca sa participle la cursurile pentru cresterea si educarea copilului. Cand a auzit prima data despre ea, Irina fost convinsa ca e singura ei salvare. Avea deja doi copii si o furie pe care nu mai stia cum sa o stapaneasca.

Irina

„I-am dat o palmă in cap copilului. Anul trecut la un moment dat eram in parc cu sotul iar copilul meu zbiera ca vreau sa mearga in carucior intr-o fustita cu picioarele pe sus sa i se vada chilotii si pe mine ma deranja. Si i-am zis ca nu, nu faci asa, sotul a incercat sa-i epxlice calm si nu a functionat si asa m-am enervat ca i-am dat o palma in cap copilului”, povestește Irina, un părinte care a vrut să regleze relația cu cea mică folosindu-se sfaturi profesioniste.

A inceput, deci, sa mearga la cursuri si sa citeasca zeci si zeci de carti. Fara ca ea sau cei din jurul ei sa vada vreo schimbare.

La nivel mondial, parentingul e deja o industrie profitabila, de peste 1,5 milioane de euro. Iar in Romania, chiar daca s-a nascut deja si curentul antiparenting, sunt din ce in ce mai multi adepti care cred tot ce se scrie in carti si considera ca educatia unui copil e un tratat de specialitate.

Video. Nepăsare față de elevii unei școli din Dolj. Cornuri vechi și iaurt în pahare cu jeg pentru copiii din Dobrești... Scandal la o școală din București! Un elev și-a fugărit colegul cu un briceag și a fost lovit de o mașină (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x