Antena Căutare

Părintele Constantin Necula, avertisment pentru români! Ce se întâmplă dacă donezi sânge

Cunoscutul preot Constantin Necula a transmis recent un avertisment românilor de pretutindeni. Care este, potrivit acestuia, marele păcat al zilelor noastre?

Părintele Constantin Necula, avertisment pentru români! Ce se întâmplă dacă donezi sânge Galerie
Părintele Constantin Necula, mesaj important pentru credincioși | sursa foto: miscareaderezistenta.ro

Preotul Constantin Necula îi îndeamnă pe credincioşi să doneze sânge pentru cei bolnavi, susţinând că "unul din marile păcate ale lumii moderne este să ne întoarcem cu spatele când oamenii au nevoie de noi".

"Pentru oameni, sângele înseamnă viaţa, aşa cum, pentru Biserică, sângele înseamnă viaţă. Aş încerca să vă rog şi să insist să vă spun că, de fiecare dată când mergeţi să donaţi sânge, de fapt, nu salvaţi doar o viaţă, ci tot ce se poate naşte din viaţa aceea. Sunt oameni care au nevoie de noi şi la modul acesta şi cred că este unul din marile păcate ale lumii moderne să ne întoarcem cu spatele când oamenii au nevoie de noi.

Părintele Constantin Necula, avertisment pentru români! Ce se întâmplă dacă donezi sânge

Părintele Constantin Necula, mesaj important pentru credincioși

Părintele Constantin Necula a dezvăluit care este cel mai mare păcat al lumii moderne

Nu e vorba aici să dăm săracului mâncare sau bogatului atenţie, ci e nevoie să dăm omului bolnav, indiferent de confesiune, indiferent de rasă, indiferent de sex sau de orice fel de altă orientare, mâna de ajutor de care are nevoie. (...) Îmi doresc şi vă rog ca să putem duce o campanie pentru strângere de sânge, de fond de sânge, pentru fondul din inima noastră, pentru ca inimile noastre să bată pentru ceilalţi în favoarea vieţii. Îndrăznesc să vă spun că a salva o viaţă întregeşte o familie şi întăreşte o comunitate.

Să fim o familie unită şi o comunitate unită şi prin sângele nostru!", afirmă preotul Constantin Necula.

Preotul s-a alăturat unei campanii locale de donare de sânge, care este promovată de Mitropolia Ardealului, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, informează cei de la Agerpres.

DIICOT: Cinci persoane suspectate de comiterea de infracţiuni economice în Statele Unite ale Americii, reţinute/ Suspecţ... Viorel și Ana au dispărut din Centrul de Primire Minori din Constanţa. Poliția îi caută de câteva luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x