Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Părinți cu inimă de piatră! Și-au lăsat băiețelul de 6 ani să moară de foame. Corpul lui cântărea o treime din greutatea normală

"Ceea ce s-a întâmplat este dincolo de înțelegerea umană". Acestea au fost cuvintele unui judecător din Illinois, înainte de a-i condamna pe Michael și pe George L. Roberts la închisoare.

Bestii, nu părinții! Și-au omorât băiețelul de 6 ani, lăsându-l nemâncat! Părinții îi aplicau zilnic pedeapsa cu foamea, iar băiețelul avea greutatea unui bebeluș de 5 luni. Profesorii de la școală au declarat că micuțul ajungea la școală flămând și nu se mai putea ține pe picioare. Care a fost explicația părinților când și-au primit pedeapsa:

"Ceea ce s-a întâmplat este dincolo de înțelegerea umană". Acestea au fost cuvintele unui judecător din Illinois, înainte de a-i condamna pe Michael și pe George L. Roberts la închisoare. Ambii au fost condamnați pentru moartea lui Liam Roberts de numai 6 ani. Michael, tatăl biologic al minorului și Georgena, mama vitregă în vârstă de 43 de ani, vor fi 25 și respectiv 20 de ani în închisoare, notează Fox 5 DC. "Singurii doi responsabili pentru moartea acestui copil frumos își vor petrece acum majoritatea vieții adulte în închisoare", a declarat procurorul și poliția din Jerseyville într-o declarație.

Părinții obișnuiau să pedepsească copilul prin eliminarea regulată a hranei și chiar profesorii de la la școală au confirmat că atunci când sosea la ore, micuțul prezenta o "obsesie cu mâncare". Conform autopsiei, Liam a murit de "malnutriție extremă" și a cântărit mai puțin de 8 kilograme, ceea ce reprezintă doar o treime din greutatea pe care trebuie să o aibă un "copil normal" la vârsta lui. Înainte de aflarea sentinței, cei doi "părinți" au cerut să vorbească și și-au cerut scuze. Michael a spus că a fost un "laș" și că fiul său a plătit prețul pentru faptele sale rele. Mama vitregă, între timp, a spus că "inima ei este spulberată și va fi întotdeauna rănită"

Recomandari