Antena Căutare

Părinți cu inimă de piatră! Și-au lăsat băiețelul de 6 ani să moară de foame. Corpul lui cântărea o treime din greutatea normală

"Ceea ce s-a întâmplat este dincolo de înțelegerea umană". Acestea au fost cuvintele unui judecător din Illinois, înainte de a-i condamna pe Michael și pe George L. Roberts la închisoare.

Bestii, nu părinții! Și-au omorât băiețelul de 6 ani, lăsându-l nemâncat! Părinții îi aplicau zilnic pedeapsa cu foamea, iar băiețelul avea greutatea unui bebeluș de 5 luni. Profesorii de la școală au declarat că micuțul ajungea la școală flămând și nu se mai putea ține pe picioare. Care a fost explicația părinților când și-au primit pedeapsa:

"Ceea ce s-a întâmplat este dincolo de înțelegerea umană". Acestea au fost cuvintele unui judecător din Illinois, înainte de a-i condamna pe Michael și pe George L. Roberts la închisoare. Ambii au fost condamnați pentru moartea lui Liam Roberts de numai 6 ani. Michael, tatăl biologic al minorului și Georgena, mama vitregă în vârstă de 43 de ani, vor fi 25 și respectiv 20 de ani în închisoare, notează Fox 5 DC. "Singurii doi responsabili pentru moartea acestui copil frumos își vor petrece acum majoritatea vieții adulte în închisoare", a declarat procurorul și poliția din Jerseyville într-o declarație.

Părinții obișnuiau să pedepsească copilul prin eliminarea regulată a hranei și chiar profesorii de la la școală au confirmat că atunci când sosea la ore, micuțul prezenta o "obsesie cu mâncare". Conform autopsiei, Liam a murit de "malnutriție extremă" și a cântărit mai puțin de 8 kilograme, ceea ce reprezintă doar o treime din greutatea pe care trebuie să o aibă un "copil normal" la vârsta lui. Înainte de aflarea sentinței, cei doi "părinți" au cerut să vorbească și și-au cerut scuze. Michael a spus că a fost un "laș" și că fiul său a plătit prețul pentru faptele sale rele. Mama vitregă, între timp, a spus că "inima ei este spulberată și va fi întotdeauna rănită"

Pilonul II de pensii, schimbări drastice! Când poti fi retrași banii de către contribuabili! Toți românii trebuie să ști... Veste cruntă pentru românii cu planuri de nuntă sau concendiu! Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x