Antena Căutare

Inovație: Părinţii vor putea alege ce vor studia copiii lor. Ministerul Educației a lansat un chestionar online

Părinţii au ocazia să le facă programa şcolară propriilor copii. Ministerul Educației a lansat un chestionar online pentru materiile care ar trebui predate la gimnaziu.

Părinţii au ocazia să le facă programa şcolară propriilor copii! Ministerul Educației a lansat un chestionar online pentru materiile care ar trebui predate la gimnaziu.

Există doua chestionare online, pentru părinți și pentru profesori. Ministrul promite însa că îi va lua în considerare în curand și pe elevi.

Motivul este schimbarea palnului-cadru pentru gimnaziu, adica o reașezare a numarului de discipline pentru elevi, dar și a numarului de ore.

Știm cu toții că parintii și elevii cer reducerea numarului de ore, reducerea teoriei din orar și introducerea orelor practice în școală asta pentru că programul școlar este unul foarte încărcat.

Ce trebuie să faci?

Practic, oricine poate intra pe site și poate avea o propunere, pentru că nu sunt cerute niciun fel de date de identificare.

Trebuie sa bifezi doar mediul urban sau rural și județul de proveniență. Chestionarele trebuie completate până în data de 15 martie.

Alertă! Suspect de coronavirus, căutat de polițiști! Bărbatul din Galați a dispărut din zona de izolare... Românii bolnavi de coronavirus, umiliți în spitale și lăsați fără apă! „M-au băgat într-o cameră a morţii, e lagăr aici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x