Antena Căutare

Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi distrugere, în cazul celor doi părinţi ai căror copii au murit în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu care a izbucnit la locuinţa lor din Timişoara. Cel de-al cincilea copil al familiei va fi luat sub ocrotire de Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Mama şi tatăl celor patru copii care au murit în noaptea de miercuri spre joi, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări, vor fi cercetaţi penal de poliţişti.

„Ancheta este în faza incipientă. Se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere. S-a constituit echipa de cercetare la faţa locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurarile care au dus la producerea tragediei”, transmit reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Copiii, de 4 luni, de 1 an, 3ani şi 6 ani, au fost găsiţi carbonizaţi de către pompierii veniţi să stingă focul. Aceştia au fost lăsaţi singuri acasă, în grija fratelui mai mare, de 14 ani, singurul care a reuşit să se salveze şi care este acum în spital intoxicat cu fum.

Cei mici dormeau când o parte din acoperiş s-a prăbuşit peste ei.

Mama şi tatăl copiilor au ajuns acasă la scurt timp după ce flăcările au cuprins locuinţa aflată pe strada Memorandului din Timişoara. Tatăl consumase alcool, iar vecinii povestesc că cei doi îşi neglijau copilaşii.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Timiş a fost sesizată şi îl va lua sub ocrotire pe băiatul supravieţuitor.

Sursa : news.ro

Panică într-un bloc din Constanța. Un șarpe URIAȘ a pătruns într-un bloc și a băgat spaima în zeci de oameni... Vrancea: Maşină a Poliţiei Galaţi, care transporta o persoană la audieri la Bucureşti, implicată într-un accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x