Căutare Live

Parintii Madalinei Manole cer redeschiderea dosarului. Probele nu ar fi fost analizate corect

Madalina Manole nu-si gaseste linistea nici la trei ani dupa moarte. Parintii cer redeschiderea dosarului mortii fiicei lor. Ar avea multe intrebari ramase fara raspuns si probe ignorate sau tratate cu superficialitate de catre anchetatori. Telul lor – sa il vada pe fostul ginere pus sub urmarire penala.

Pentru anchetatori a fost simplu. Toate probele din dosarul mortii Madalinei Manole i-au condus spre o singura concluzie: sinuciderea. Au decis neinceperea urmaririi penale impotriva sotului cantaretei, Petru Mircea. Insa nici la trei ani de la moartea artistei parintii nu pot accepta faptul ca fata lor a vrut sa moara. Cer redeschiderea dosarului si analizarea unor probe pentru care, spun ei, nu au primit nicio explicatie pana acum.

Probele constau in mai multe pete de sange gasite in casa artistei. Unele au fost descoperite in baie, in timp ce altele au fost identificate in hol. In baza acestora, parintii Madalinei Manole cer inceperea urmariri penale impotriva lui Petru Mircea.

Parintii se intreaba si cum a putut artista sa inghita o cantitate atat de mare de otrava, dar si de ce declaratiile medicilor se contrazic. Acestia mai au o durere, mormantul artistei. Locul de veci - care ii apartine lui Petru Mircea - este marcat doar de o cruce alba de lemn.

Madalina Manole a murit in urma cu 3 ani, pe data de 14 iulie.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase duminica, 26 mai!... Prognoza METEO pentru inceput de saptamana...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri