Antena Căutare

Parlamentarii nu vor sa renunte la cazarea la hotel, care ii costa pana la 9.000 de lei lunar

Deputatii isi negociaza dur privilegiile. Astazi, alesii au facut scandal in biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Nu de alta, dar nu vor sa dea hotelul pe chirie. In aceste conditii, singura solutie este renegocierea contractelor cu hotelurile, din moment ce bugetul este insuficient, iar deputatii sunt foarte multi.

Nici macar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu a reusit sa-i convinga pe deputati ca trebuie sa faca economii.

Deputatii, dar si senatorii sunt hotarati sa nu renunte la cazarea la hotel pentru ca acolo au menajera, servicii de paza si nu doresc sa plece intr-un apartament inchiriat.

In prezent, cheltuielile cu cazarea pentru un singur deputat costa intre 7.500 si 9.000 de lei pe luna. Acestea ar urma sa fie reduse la o suma cuprinsa intre 4.500 si 5.000 de lei, diferenta urmand sa fie suportata din buzunarul politicienilor.

A treia zi de cautari: Copilul disparut in apele Somesului Mic nu a fost gasit nici pana acum... Un fazan a provocat un grav accident rutier, in judetul Timis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x