Căutare Live

Alertă în România! Pasager suspect de coronavirusul din China, identificat pe aeroportul Otopeni din București

Pasager suspect de coronavirusul din China, identificat pe aeroportul Otopeni din București. Bărbatul s-a simțit rău la aterizarea în țara noastră și a solicitat o ambulanță. Acesta a venit din Tel Aviv cu o cursă low-cost și le-a spus autoritățile că a fost în China în urmă cu trei luni.

Aeropotul Otopeni

Conform Adevărul, cazul este în atenția Institutului Național de Sănătate Publică.

"Astazi, 25 ianuarie, comandantul cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv -București, a solicitat prezența unei echipe medicale la aterizare, ca urmare a faptului ca un pasager prezenta unele simptome de gripa. Aeronava a aterizat la ora 15.51 si, după intervenția serviciului medical al aeroportului, pasagerul a fost preluat de o ambulanță 112 și transferat la spitalul Matei Balș", se arată într-un comunicat al reprezentanților Aeroportului Otopeni.

Inițial, pasagerii au mai fost ținuți în avion. În cele din urmă, au fost debarcați și li s-au luat datele.

Maladia provocată de acest coronavirus apărut în decembrie într-o piaţă agroalimentară din Wuhan, un oraş din centrul Chinei, a făcut 41 de morţi în ţară, iar numărul persoanelor contaminate a crescut la 1.287, au precizat sâmbătă autorităţile locale.

În străinătate, al doilea caz de coronavirus a fost confirmat în Statele Unite şi trei cazuri au fost confirmate şi spitalizate sâmbătă în Franţa, primele din Europa.

Hoțul gurmand: Un bărbat este cercetat penal după ce a furat 20 de kilograme de salam... Mirela Retegan, păcălită să dea 87.000 de euro pe internet. Escrocul s-a dat drept părintele Constantin Necula...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x