Antena Căutare

Pasajul Basarab, finalizat in proportie de 95 %. Inaugurarea, in primavara!

Podul de la Pasajul Basarab este aproape gata. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mers luni in inspectie si a facut si prima calatorie oficiala cu masina, impreuna cu primarul Ankarei, Melih Gokcek. Oprescu spera ca pana in primavara, podul sa fie dat in folosinta.

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, spune ca se asteapta la un trafic zilnic pe Pasajul Basarab de aproximativ 280.000 de masini.

"Azi a fost prima trecere. Data viitoare trecem si podul hobanat. La sfarsitul anului intram in incercari si in luna lui martie circulam cu totii pe el", a declarat Sorin Oprescu.

Lucrarile de finalizare sunt in toi pentru ca podul sa fie deschis in luna martie.

"Pasajul e finalizat in proportie de pste 95%. Partea de viaduct e finalizata, mai putin partea de uzura, adica stratul final", a declarat Grigorie Verenciuc - constructor.

O data cu finalizarea lucrarilor din zona Pasajului Basarab, circulatia tramvaielor de pe linia 11 va fi reluata, incepand de marti, pe portiunea cuprinsa cuprinsa intre bulevardul Vasile Milea si Calea Giulesti.

Militar batut si jefuit la Bistrita Nasaud... Prefectul Capitalei: Eutanasierea, solutia pentru a scapa de cainii maidanezi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x