Antena Căutare

Patinoarul, în calea trenului spre aeroport

Linia de cale ferată spre Aeroportul Otopeni e o condiţie obligatorie pentru ca ţara noastră să poată găzdui câteva dintre meciurile de la Euro 2020. Partea proastă este că, din cauza acestor evenimente sportive, viaţa unor oameni va fi dată peste cap definitiv.

Linia de cale ferată spre Aeroportul Otopeni e o condiţie obligatorie pentru ca ţara noastră să poată găzdui câteva dintre meciurile de la Euro 2020. Partea proastă este că, din cauza acestor evenimente sportive, viaţa unor oameni va fi dată peste cap definitiv.

Asta pentru că trenul va trece prin curţile lor sau foarte aproape de locuinţe, moment în care vor putea spune "Adio!" liniştii de care s-au bucurat până acum. Iar de o săptămână, de când a fost deschis şantierul, viitorii hocheişti ai României nu se mai pot antrena cum trebuie pe unicul patinoar dedicat lor.

Copiii care vin aici, la patinoar, vor face in curand antrenamentele în zgomotul utilajelor de pe șantier. Chiar în această zonă va fi amplasat un picior de pod iar o mare parte din tot ce este verde acum va disparea.

Este peisajul în care zilnic, în baza sportivă din Otopeni, se antrenează zeci de copii care visează să devină jucători de hochei. La câţiva metri distanţă de ei, în mai puţin de un an, va trece trenul ce va lega Capitala de Otopeni.

Reprezentanţii CFR Infrastructură spun că şantierul respectă normele în domeniu.

„Înălțimea viaductului va fi de minimum 7,5 m, iar distanțele măsurate de la axul căii vor avea minimum 12,18 m și maximum 24,28 m. De asemenea, tot în cadrul acestui proiect, CFR SA va reabilita strada Drumul Gării Odăii, iar, dacă va fi cazul, utilitățile existente", au transmis oficialii CFR Infrastructură.

Peste 1.500 de oameni au semnat o petiţie în care cer modificarea proiectului. Documentul a ajuns la Guvern.

Un sens giratoriu proaspăt inaugurat a reuşit să dea peste cap circulaţia pe Centura de Vest a Ploieştiului!... Programul "Prima casă" nu funcţionează la Cluj. Oamenii preferă să cumpere apartamente cu banii jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x