Antena Căutare

Patriarhul Daniel: Radacina crizei economico-financiare, de ordin spiritual si moral

Radacina crizei economico-financiare este de ordin spiritual si moral, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, la finalul sedintei solemne a Sfantului Sinod.

"Noi intelegem ca la ora actuala majoritatea tarilor din zona aceasta a Europei se confrunta cu o criza economico-financiara, dar consideram ca mai grea decat criza economico-financiara este criza spirituala. De altfel, radacina acestei crize economico-financiare este de ordin spiritual si moral. Lacomia mare a unora a dus la lipsa de mijloace materiale si de bani a altora', a declarat patriarhul BOR, potrivit Agentiei Basilica. Mai mult, acesta considera ca toate incercarile, inclusiv perioada comunista, precum si "criza capitalista" sunt probe care indeamna Biserica lui Hristos sa intareasca mai mult credinta.

Sub presedintia Patriarhului BOR, duminica, in ziua sarbatorii Sfantului Ierarh Iachint, Mitropolitul Tarii Romanesti, la Palatul Patriarhiei a avut loc sedinta solemna a Sfantului Sinod al BOR. Tema intalnirii a fost 2012 - Anul omagial al Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor in Patriarhia Romana.

Audierile in cazul nasilor spagari continua. Alti 18 controlori au fost retinuti... Nasii din CFR: Angajatii foloseau un limbaj codat pentru a nu fi descoperiti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x