Antena Căutare

Patrick Ekeng, ultima zi în România! Rugămintea dureroasă a soţiei îndurerate: Ce le-a cerut Nathalie jucătorilor de la Dinamo

Trupul neînsuflețit al lui Patrick Ekeng va fi repatriat în Camerun, țara unde s-a născut fotbalistul, pentru a fi înmormântat în oraşul natal.

Trupul neînsuflețit al lui Patrick Ekeng va fi repatriat în Camerun, țara unde s-a născut fotbalistul, pentru a fi înmormântat în oraşul natal. La ultimul salut de pe stadionul pe care sportivul şi-a dat ultima suflare, Nathalie Ekeng, soţia acestuia, a avut o cerere emoționantă pentru jucătorii lui Dinamo, scrie antenastars.ro.

Tânăra văduvă le-a cerut dinamoviştilor ca marţi, în finala Cupei României, să joace pentru soţul ei. Jucătorii echipei din Ștefan cel Mare s-au aşezat în şir indian pentru a aduce un ultim omagiu pentru fotbalist.

Patrick Ekeng a murit vineri seara după ce a căzut pe teren, fără să fie atins de nimeni. Fotbalistul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde medicii s-au chinuit mai bine de o oră și jumătate să-l readucă la viață.

Prevederea privind modificarea vârstei minime pentru obținerea permisului de conducere nu se regăsește în Proiectul Codu... Atenţie mare! Un român riscă să intre la închisoare după ce a postat asta pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x