Antena Căutare

Patrocle, cățelul care a frânt inimile românilor cu dispariția lui, a fost găsit după 2 luni și jumătate: „E în drum spre casă”

Patrocle, cățelul care a dispărut pe data de 17 martie 2024 a fost găsit în sfârșit și se întoarce acasă. Vestea a fost dată de Alexandra, tânăra care l-a dat spre adopție pe Patrocle și a spus povestea lui, astfel încât mai mulți bucureșteni s-au mobilizat pentru a-l găsi.

Patrocle, în mașină
Patrocle a fost găsit după 2 luni şi jumătate de la dispariție | Facebook

Patrocle a fost găsit și a ajuns la stăpânul său, la 2 luni și jumătate de când s-a speriat de claxonul unei mașini și s-a zmucit din mâna stăpânului, cu tot cu lesă.

Alexandra, tânăra care l-a dat spre adopție pe Patrocle, a anunțat pe 4 iunie 2024 că patrupedul fricos a fost găsit în sfârșit. Pe 3 iunie Teodor, cel care l-a adoptat pe Patrocle de la Alexandra, a anunțat că recompensa pentru găsirea și îanpoiera lui Patrocle a fost mărită, la 2 luni de când acesta nu mai fusese văzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Patrocle a fost găsit la 2 luni și jumătate de la dispariție. Cum a fost dată vestea care i-a bucurat pe iubitorii de animale: „Bun venit acasă, suflet!”

„Patrocle este în drum spre casă
Sunt recunoscătoare și sper să merit îndeajuns această bucurie si această zi.
Teo este cu el, pe drum, ne despart 600 km. Cam peste 8-9 ore o să se plângă ( asta dacă pot să mă opresc până atunci )
Telefonul nu mai face față. Am trimis mesaj persoanelor mai apropiate, voi posta si public. Povestim după, tot ce vreți, când vreți, cât vreți. Lăsați-mă doar să-l ating și eu.
Ne vedem diseară, toți.
Revin cu un cuvânt după ce îl am în brațe!, a transmis Alexandra pe Facebook.

Anunțul a strânit reacțiile românilor care au fost sensibilizați de povestea lui Patrocle.

„Mai Patrocle, dacă ai putea vorbi, ai avea multe de povestit despre aventura ta Oricum esti un supravietuitor”, „Așa ceva!! Incredibil!!! Patrocle vine acasă! Patrocle a fost găsit. Asta da, veste bună!”, „Cat mă bucur ! Bravo tuturor care au contribuit la găsirea lui!”, „Cea mai buna veste nu pot sa cred ma bucur enorm, Întotdeauna am spus că pentru oamenii buni su sufletele deosebite, miracolele există. Pot plânge alături de tine? Evident cu aceleași lacrimi de fericire... Bun revenit acasă, suflet...”, sunt câteva dintre comentariile celor care au fost impresionați de povestea lui Patrocle.

Citește și: Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor. Imaginile vorbesc de la sine!

Patrocle are o poveste înduioșătoare

Patrocle are o poveste înduioşătoare. Cățelul a fost găsit şi salvat dintr-o pădure, în ciuda faptului că era atât de speriat încât abia puteai să pui mâna pe el. Micuțul se sperie de fiecare zgomot puternic şi se teme inclusiv de interacţiunea cu alţi câini.

"E cel mai speriat si fricos câine pe care l-am văzut vreodată, îl bate pisica si se teme si de umbra lui. E vital pentru el sa ajungă din nou in brațe și inimi de oameni.

Atât e de fricos, Patrocle, tremură și când afară suflă vântul…

În octombrie l-am dus cu noi în Elveția, Franța, Italia, tocmai sa-l promovez intens pentru adopție, sa-l facem și pe el câine cu om. Scriind zilnic despre el, si-a găsit om. Acum, om cu om îl caută pe el, ca să-l găsim, sa fie din nou câine cu om", spunea atunci Alexandra Paşca.

Căţelul de talie mică s-a pierdut duminică, 17 martie, la orele prânzului, după ce s-a speriat şi s-a smucit cu tot cu lesă din mâinile stăpânului său.

Cățelul este adoptat din Sălaj și este microcipat tot pe raza acestui județ. Patrocle a fost adoptat de Teodor în București și a dispărut în zona Titan, după ce s-a speriat de zgomotul unei mașini și a fugit. Acum, Patrocle și Teodor s-au regăsit după 2 luni și jumătate în care au stat despărțiți.

Programul și ultimele detaliile pentru concertele Coldplay de la Arena Națională.Care e ora de intrare și care sunt căil... Precizări oficiale ANAF cu privire la darul de nuntă. Se impozitează sau nu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x