Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, dat în urmărire întrucât a fost condamnat la opt ani de închisoare, prins de poliţişti

Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, George Karam, dat în urmărire naţională întrucât a fost condamnat la opt ani de închisoare, după ce în aprilie 2014, trei tinere şi-au pierdut viaţa în localul său, a fost găsit în Cluj şi urmează să fie încarcerat.

George Karam a fost găsit în Cluj. "În cursul acestei zile, a fost depistată o persoană aflată în urmărire naţională, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani. Cel în cauză urmează a fi încarcerat în cea mai apropiată unitate de detenţie", au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa.

Patronul restaurantului Beirut din Constanţa, George Karam, condamnat la opt ani de închisoare, după ce în aprilie 2014, trei tinere şi-au pierdut viaţa în localul său, a fost dat în urmărire de către poliţişti, în 20 noiembrie, pentru că nu s-a predat şi nici nu a fost găsit oamenii legii la domiciliul său.

Atunci poliţiştii au primit mandatul de executare a pedepsei pe numele lui George Karam, iar apoi s-au prezentat la domiciliul său. Oamenii legii nu l-au găsit acasă pe bărbat, l-au sunat pe telefoanele sale, iar acestea erau închise. Din acest motiv, George Karam a fost dat în urmărire de către poliţiştii constănţeni. El a fost condamnat de Curtea de Apel Constanţa, la opt ani, o lună şi zece zile de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni, după ce în aprilie 2014, în localul său, trei tinere au murit în urma unui incendiu. Instanţa a mai decis ca George Karam să achite, împreună cu alţi condamnaţi din dosar, peste 850.000 de euro, reprezentând daune morale către părţile civile din dosar. În 5 aprilie 2014, un puternic incendiu a izbucnit la Restaurantul Beirut din Constanţa, iar în uma acestuia trei tinere au murit, iar alte două persoane au fost rănite, focul fiind stins de pompieri după mai bine de cinci ore.

Sursa : news.ro

Recomandari