Căutare Live

Patru adulţi şi şase copii care locuiesc în blocul în care s-a făcut dezinsecţie şi deratizare sunt internaţi în spitalele din Timişoara/ printre pacienţi este şi bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de trei ani

Patru adulţi şi şase copii sunt internaţi, luni, la Spitalul Judeţean Timişoara, respectiv la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, după ce în blocul în care locuiau, pe strada Mioriţei din Complexul Studenţesc, s-a făcut deratizare şi dezinsecţie. Printre cei internaţi se află bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de trei ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, patru adulţi sunt internaţi luni la Spitalul Judeţean Timişoara şi şase copii la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Printre cei internaţi se află şi un bărbat care şi-a pierdut soţia de 29 de ani şi fiul de trei ani. Acesta se află sub supravegherea medicilor de la Secţia ATI, compartimentul Toxicologie.

Aproximativ 40 de persoane au fost evacuate din bloc, acestea fiind verificate de medici şi nu prezintă vreun simptom. Oamenii sunt cazaţi la internatul Liceului Silvic din Timişoara.

Primul care a ajuns la spital a fost un bebeluş de nouă zile, care sâmbătă a fost dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” şi despre care medicii credeau iniţial că s-a înecat cu lapte. El a murit ulterior, la spital.

Ambulanţa a fost chemată, duminică, la un alt apartament din acelaşi bloc, unde medicii au preluat un copil de trei ani care avea dureri de burtă şi de cap, dar şi vărsături. Iniţial, părinţii au refuzat internarea copilului, însă, în cele din urmă ei au decis să îl interneze, totuşi. Copilul a murit duminică, iar luni dimineaţă a murit şi mama acestuia.

Doctorii au intervenit apoi pentru alţi doi copii şi patru adulţi din acelaşi imobil, care aveau aceleaşi simptome şi care au fost şi ei internaţi.

Ulterior, medicii de la Ambulanţă au anunţat DSP despre faptul că au avut mai multe intervenţii la aceeaşi adresă.

Luni, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi continuă cercetările sub supravegherea unui procuror.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce se întâmplă cu sancțiunile de la 1 ianuarie 2020. Polițiștii vor avea puteri sporite...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri