Patru angajaţi ai Spitalului General CF Sibiu şi doi pacienţi, confirmaţi cu coronavirus

Spitalul General CF Sibiu va fi închis, începând de sâmbătă, după ce patru angajaţi ai unităţii medicale şi doi pacienţi au fost confirmaţi cu coronavirus. Închiderea temporară se face pentru dezinfecţie şi pentru testarea întregului personal.

Prefectura Sibiu a arătat, vineri seară, că potrivit datelor transmise la ora 19:00 de Direcţia de Sănătate Publică, în cadrul Spitalului General Căi Ferate Sibiu au fost confirmate pozitiv, în urma testării SARS CoV-2, 4 persoane angajate în cadrul spitalului, respectiv 3 asistenţi şi o infirmieră, precum şi 2 pacienţi.

"Ca urmare a acestui fapt, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, împreună cu Spitalul General Căi Ferate Sibiu, au decis ca începând de mâine, 25.04.2020, unitatea sanitară menţionată anterior să fie închisă temporar, pentru efectuarea dezinfecţiei, dar şi pentru testarea întregului personal al spitalului", a transmis Prefectura Sibiu.

Măsura va fi implementată sâmbătă, de îndată ce toţi pacienţii existenţi în spital vor fi transferaţi către alte unităţi sanitare din judeţ sau externaţi.

Conform sursei citate, se estimează că spitalul va putea să îşi reia activitatea începând cu mijlocul săptămânii viitoare.

Sursa : news.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri