Antena Căutare

Patru bărbați din Sectorul 6 care au aruncat coji de semințe pe jos au fost sancționați într-un mod inedit. Ce au făcut polițiștii

Patru bărbați din Sectorul 6 care au umplut strada de coji de semințe au fost sancționați de polițiști în cel mai neașteptat mod posibil. Oamenii legii au pozat totul și au arătat dovada!

colaj foto cu politist si poza cu o masina de politie si poza cu o masina, un bloc si pubele de gunoi Galerie
Cei patru bărbați din Sectorul 6 au fost sancționați în cel mai neașteptat mod posibil | sursa foto: Shutterstock/hepta

Aceasta este inedita situație prin care au trecut patru bărbați care au decis să își petreacă seara mâncând semințe, vorbind și aruncând cojile pe jos. Cei de la Poliția Locală a Sectorului 6 i-au pus imediat la punct și le-au dat o lecție pe care în mod sigur nu o vor uita prea curând.

Patru bărbați din Sectorul 6 care au aruncat coji de semințe pe jos au fost sancționați în cel mai neașteptat mod posibil de Poliția Locală. Ce au pățit tinerii din București

Toți ne dorim un oraș curat, însă nu toată lumea este dispusă să facă acest lucru. Este și cazul unor tineri din Sectorul 6 al Capitalei, care și-au petrecut una din serile trecute savurând o pungă de semințe și aruncând cojile pe jos, fără pic de resentimente.

Citește și: Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București. Imaginile au devenit virale

Serviciul Dispecerat a fost sesizat și un echipaj s-a deplasat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. Patru tineri consumau alcool în portbagajul unei mașini și aruncau coji de semințe pe jos. Pe lângă amenda primită, polițiștii le-au dat o lecție pe care n-o vor uita prea curând: vinovații au fost puși să mature strada. Imaginile cu întâmplarea au ajuns pe pagina de Facebook a Poliției Locale Sector 6 și au stârnit numeroase reacții.

Citește și: Ce a putut să arunce la gunoi un cetățean din Sectorul 2 al Capitalei. Trecătorii au crezut că nu văd bine

„Obiceiurile nedemne de o comunitate civilizată trebuie să dispară!

Cu toții ne dorim un sector curat şi nu ne face plăcere să călcăm pe covoare de coji de #seminte şi nici să vedem persoane, la colț de stradă, atunci când consumă #alcool pe domeniul public.

Un astfel de episod s-a petrecut serile trecute, când #politistiilocali au făcut verificări pe strada Centurii.

Serviciul Dispecerat a fost sesizat că mai multe persoane consumă alcool din portbagajul unei mașini. La fața locului, echipajul trimis a găsit patru bărbați cu vârste între 35 şi 40 de ani, care se relaxau lângă un morman de coji de semințe.

După ce au primit amenda de rigoare, polițiștii au luat decizia de a-i pune să măture mizeria făcută pe trotuar. Ceea ce s-a şi întâmplat!

Reamintim că aruncarea oricăror obiecte pe domeniul public este interzisă, la fel ca și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. Ambele constituie fapte sancționabile.

Vom continua să monitorizăm astfel de fenomene deranjante.

În situația în care observați astfel de fapte ce contravin bunului simț, vă rugăm să ne apelați la Telefonul Cetățeanului – 021/9546, disponibil 24/7.

Suntem o #comunitate, haideți să ne respectăm între noi! #politialocalasector6 #SectorCurat #politistilocali #Sector6”, a fost mesajul apărut pe pagina oficială de Facebook a Poliției Locale din Sectorul 6.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

fedfefefe

Două doodle-uri marchează ziua de marți, 27 februarie 2024. Unde sunt vizibile și despre ce evenimente amintesc... Noi reglementări privind țigările electronice. E vorba de amenzi în cazul în care nu se respectă legea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x