Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

Patru bărbaţi, suspectaţi că furau din buzunarele şi genţile unor cetăţeni străini din Bucureşti, au fost reţinuţi

Patru bărbaţi, suspectaţi că furau din buzunarele şi genţile unor cetăţeni străini din Bucureşti, au fost reţinuţi. Poliţiştii au făcut trei percheziţii la domiciliile suspecţilor, găsind o parte dintre bunurile furate.

Patru bărbaţi, suspectaţi că furau din buzunarele şi genţile unor cetăţeni străini din Bucureşti, au fost reţinuţi. Poliţiştii au făcut trei percheziţii la domiciliile suspecţilor, găsind o parte dintre bunurile furate.

”În perioada iulie-septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei pentru Centrul Vechi - Biroul de Investigaţii Criminale au documentat activitatea a patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, despre care existau date şi indicii conform cărora aceştia aveau preocupări de natură infracţională. Astfel, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii distrăgeau atenţia cetăţenilor străini sub pretextul efectuării unor fotografii, timp în care le sustrăgeau bunuri din buzunare sau genţi”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, vineri, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi patru mandate de aducere la domiciliile celor patru bărbaţi, aceştia fiind depistaţi şi conduşi la audieri.

Poliţiştii au stabilit că, la data de 11 iulie, în timp ce se aflau în incinta unui restaurant din Sectorul 3, profitând de neatenţia unui cetăţean străin, i-ar fi sustras portofelul cu documente, carduri şi suma de peste 350 de euro. Ulterior, ar fi folosit cardurile la o societate comercială.

În urma percheziţiilor efectuate, la domiciliile bănuiţilor au fost găsite o parte din obiectele sustrase, precum şi alte bunuri ce ar fi putut fi folosite la comiterea faptelor.â

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, cu cei patru bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Sursa : news.ro

Recomandari