Antena Căutare

Patru cetateni maghiari, retinuti de politie in timp ce montau placute cu denumirea maghiara a Clujului

Coalitia PDL-UDMR fierbe, iar patru cetateni maghiari au reusit asta noapte sa mai puna niste paie pe foc. Cei patru au montat la iesirea din Cluj-Napoca o placuta cu denumirea in maghiara a localitatii. Numai ca i-a prins o patrula de politie.

Cei patru barbati se afla si acum la audieri si risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, daca se va dovedi ca sunt vinovati de ultraj si conturbarea linistii si si ordinii publice.

Politia i-a retinut aseara, dupa ce i-a gasit montand la iesirea din Cluj-Napoca o placuta pe care era scrisa denumirea in maghiara a orasului. Aveau la ei o placuta de acelasi tip si cu orasul Turda.

Cei patru retinuti au intre 27 si 56 de ani si sustin ca au vrut doar sa faca o fotografie de vacanta cu placuta pe care sa scrie in maghiara. Considera au au fost retinuti si amprentanti ilegal. Pana una alta, vor trebui sa-si modifice planurile de vacanta, pana cand situatia lor se va lamuri.


VIDEO! Vezi nunta "de Cannes" a tiganilor din Deva!... Copil injunghiat de mama in Suceava pentru ca i-ar fi cerut de mancare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x