Cei patru copii care au pierit în incendiul de la Timișoara au murit cu zile. Vecinii, revoltați: ”Părinții îi neglijau. Tatăl lor era beat criță!”

Patru copii mici, toți frați, au pierit, miercuri seară, în urma unui incendiu devastator ce le-a mistuit casa. Tragedia a avut loc în Timișoara, în cartierul Elisabetin, iar vecinii familiei spun că micuții au murit cu zile, întrucât părinții acestora îi neglijau deoseri și, mai mult de atât, tatăl obișnuia să consume frecvent alcool. 

Cei patru copii care au pierit în incendiul de la Timișoara au murit cu zile. Vecinii, revoltați: ”Părinții îi neglijau. Tatăl lor era beat criță!”

Conform Opinia Timișoarei, cei patru copii, în vârstă de patru luni, un an, trei și șase ani, au fost descoperiți carbonizați în casa ce avea două apartamente și în care locuiau nouă persoane, între care cinci copii. Fiul cel mare al familiei, în vârstă de 14 ani, a fost transportat de urgență la spital, fiind intoxicat cu fum.

De asemenea, părinții celor cinci copii, care nu se aflau acasă în momentul izbucnirii incendiului, au fost duși la spital, după ce li s-a făcut rău când au aflat vestea teribilă.

Au murit ținându-se de mână! Doi copilași, găsiți fără viață într-o casă cuprinsă de flăcări, în Timișoara. Acuzații grave la adresa părinților - Video

Autoritățile au fost alertată de vecini, iar în timp ce pompierii se chinuiau să stingă flăcările, acasă au ajuns și părinții lor, tatăl fiind în stare de ebrietate.

Acum, trupurile micuților au fost preluate de medicii legiști pentru autopsie, iar Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Familia stătea cu chirie într-unul din apartamentele din această casă, ce aparține unor romi din Timișoara. De asemenea, vecinii au povestit că părinții își neglijau frecvent copiii.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri