Antena Căutare

SCHIMBĂ O VIAȚĂ - Patru fetițe plâng de patru ani de dorul mamei

Patru fete frumoase dintr-o casă mică din Blejoi, Prahova, plâng de patru ani de dorul mamei lor. Sunt triste mereu de când mama lor le-a părăsit și își alină durerea cu dragostea bunicilor, care le îngrijește ca pe ochii din cap, zi de zi, așa cum pot ei mai bine.

Patru fete frumoase dintr-o casă mică din Blejoi, Prahova, plâng de patru ani de dorul mamei lor. Sunt triste mereu de când mama lor le-a părăsit și își alină durerea cu dragostea bunicilor, care le îngrijesc ca pe ochii din cap, zi de zi, așa cum pot ei mai bine.

Vă facem cunoștință cu Gabriela - 12 ani, Georgiana - 11 ani, Sidonia - 7 ani și Ştefania Crucieru - 6 ani, ele sunt copilele de care practic, părinții au uitat complet. Părinții lor, un tată care avea probleme cu alcoolul și devenea violent și mama lor, o femeie care pare lipsită de suflet pentru că i-a lăsat, pur și simplu, fără să întoarcă capul. Acum, nu-i mai au pe niciunul lângă ele, dar dragostea părinților este indispensabilă.
Cea care le-a dat naștere a plecat într-o zi fără niciun cuvânt, chiar după ce le-a văzut pe două dintre fete intrând pe poarta școlii. De atunci, ea nu a mai vrut să vorbească cu ele sau să le viziteze, deși locuiește la doar 50 km distanță, acum, cu un nou soț și un bebeluș.

Bunicii își iau de la gură pentru ca fetele să aibă de mâncare

Bunicul și bunica sunt acum părinții lor și îi cresc cu mare, mare efort. Amândoi bolnavi, hrănesc dintr-o pensie de 590 de lei patru suflete și mai trebuie să mănânce și ei, la care se adaugă și alte cheltuieli gospodărești și întreținerea fetelor la grădiniță și școală. De cumpărat haine, încălțăminte, nici nu se poate vorbi, banii sunt prea puțini.

Pe bunica Georgeta o doare sufletul când fetele povestesc ce văd la alți copii la școală, fără însă să aibă pretenții să ceară și ele, deși și-ar dori multe. Bunica își dorește foarte mult să mai construiască o cameră pentru fete.

Cu o tristețe gravă în ochi, fetița cea mare ne-a spus că își dorește să crească mai repede și să-și îngrijească surorile, să invețe să gătească. Își mai dorește să aibă bunicii sănătate, să le crească măcar până face ea 18 ani.

Măsuri la încălțăminte: 34, 33, 30, 24-25.

CUM PUTEŢI AJUTA

Persoanele care vor să le întindă o mână de ajutor pot dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:

0 900 900 630- 10 euro/apel
0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Calota Mircea”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Anunţ important făcut de Ministerul Educaţiei: Ce schimbări vor avea loc în perioada următoare... În adâncurile pământului nu mai există linişte! Un nou cutremur s-a produs în România! Oamenii sunt speriaţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x