Antena Căutare

Patru jurnalisti, retinuti in cazul Bioterra pentru santaj

Ziua si scandalul la Universitatea Bioterra! Doua persoane au fost retinute in timp ce ii cereau 180.000 de euro rectorului Ion Niculae, in schimbul unor informatii care puteau compromite intreaga conducere. In vreme ce sefii Universitatii nu stiu cum sa mai linisteasca apele, studentii traiesc emotii intense. Se tem ca trebuie sa se apuce de invatat. Cu bani, s-ar putea sa nu se mai rezolve atat de usor lucrurile.

Un videoclip facut public zilele trecuta arata cum doua femei ard mai multe documente. Jurnalistul, director de ziar, sustine ca sunt angajate ale Universitatii Bioterra, care dau foc unor documente oficiale, imediat dupa scandalul de la Valcea.

Rectorul universitatii sustine ca o echipa de paparazzi ar fi surprins scena si, apoi, ar fi trecut la santaj. Iar el a chemat politia.

Cand a fost rugat de jurnalisti sa dea mai multe detalii, rectorul s-a enervat subit. Cu toate acestea, doi dintre jurnalisti au fost retinuti pentru 24 de ore si risca pana la 7 ani de inchisoare, daca vor fi vinovati.

Intre timp, la Universitatea Bioterra, centrul unui scandal urias dupa ce Adrian Dulugeac, prodecanul Facultatii de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare, a fost retinut de procurori, domneste teama. Nu printre profesori, ci printre studentii speriati ca nu-si mai pot lua examenele cu bani.

In urma scandalului, Universitatea Bioterra ar putea ramane si fara studenti.

Noul an universitar 2012 - 2013 a luat startul in cele 56 de universitati de stat... Un TIR incarcat cu 20 de tone de soda caustica s-a rasturnat pe autostrada A1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x