Antena Căutare

Patru mașini au fost implicate într-un accident în județul Sibiu. Traficul este blocat pe DN14

Potrivit poliției, patru mașini au fost implicate într-un accident pe DN14, în zona localităţii Şaroş pe Târnave, din judeţul Sibiu. vinovatul ar fi un șofer care a ajuns pe contrasens şi a intrat în alte trei maşini care circulau din sens opus.

Patru mașini au fost implicate într-un accident în județul Sibiu. Traficul este blocat pe DN14
Accident cu patru mașini pe DN14 | oradesibiu.ro

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN14, în Şaroş pe Târnave, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o dubiţă şi alte două maşini. ISU Sibiu anunţă că un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului şi acordă îngrijiri medicale unei persoane rănite. Traficul în zonă este blocat.

Poliţiştii rutieri sunt la locul accidentului şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a avut loc, scrie medifax.ro

Citește și:

Un șofer a lovit cu mașina o fetiță, iar apoi a fugit de la fața locului. Poliția, apel public: ”Sunați la 112 dacă aveți informații despre persoana vinovată!”

Când va fi gata metroul din Drumul Taberei. Ministrul Transporturilor a făcut marele anunț... Cursurile de la Şcoala 133 din Capitală, suspendate în următoarele 72 de ore/Substanţele folosite erau omologate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x