Antena Căutare

Botoşani: Patru maşini au fost incendiate în timpul nopţii. Piromanul, căutat de poliţişti

În timpul nopții de luni spre marți, mai multe mașini parcate pe străzile din oraș au fost incendiate de o persoană necunoscută. Acesta le-a stropit cu o substanță inflamabilă și le-a dat foc. Patru mașini s-au făcut scrum. Se desfășoară o anchetă pe baza acestor infomații pentru a se găsi vinovatul. 

În timpul nopții de luni spre marți, mai multe mașini parcate pe străzile din oraș au fost incendiate de o persoană necunoscută. Acesta le-a stropit cu o substanță inflamabilă și le-a dat foc. Patru mașini s-au făcut scrum. Se desfășoară o anchetă pe baza acestor infomații pentru a se găsi vinovatul.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de luni spre marţi pentru stingerea mai multor incendii care au cuprins, pe rând, trei autoturisme şi o autoutilitară din Botoşani.

Totodată, pompierii au intervenit și pentru stingerea unui incediu provocat la parterului unui bloc din oraș după ce un cărucior de copil a luat foc.

ISU Botoșani arată că în toate cele cinci cazuri există suspiciuni că incendiile au fost provocate de o persoană intenționat.

„Cel mai probabil, cele cinci incendii înregistrate în municipiul Botoşani au fost generate cu intenţie. Prima intervenţia a fost la un autoturism a fost cuprins de flăcări. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul maşinii, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte autoturisme parcate în zona. Apoi salvatorii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la parterul unui bloc. Când au ajuns la faţa locului, pompierii au constatat ca ardeau un cărucior de copil şi mai multe jucării, iar casa scării era plina de fum. Zece minute mai târziu, un alt apel la 112 anunţa un incendiu care a cuprins un autoturism, la fel ca şi în cazul incendiului de mai devreme incendiul se manifesta în interiorul maşinii. După ora 01.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a alte două incendii, la sosirea forţelor de intervenţie la fata locului, ardeau mai multe deşeuri menajere dintr-un tomberon şi cauciucurile din spate ale unei autoutilitare”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani.

În acest caz şi poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru identificarea autorului incendiilor.

Un dosar penal pentru distrugere a fost deschis de poliţiştii din Botoșani.

Sursă: Mediafax

Medicii legişti au stabilit cauza decesului bărbatului găsit mort lângă o scenă de la Neversea... Amenzi usturătoare pentru restaurantele de pe litoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x