Antena Căutare

Gerul năpraznic a făcut primele victime! Patru persoane au murit, din cauza frigului

Trei bărbați și o femeie și-au pierdut viețile în ultimele zile, din cauza temperaturilor scăzute. Totul s-a petrecut la Galați, iar victimele sufereau de anumite boli și, mai mult de atât, au consumat alcool, după care au rămas peste noapte în frig. 

Trei bărbați și o femeie și-au pierdut viețile în ultimele zile, din cauza temperaturilor scăzute. Totul s-a petrecut la Galați, iar victimele sufereau de anumite boli și, mai mult de atât, au consumat alcool, după care au rămas peste noapte în frig.

Una dintre victime este un bărbat de 48 de ani, din Galați, care a murit din cauza frigului, conform reprezentanților DSP Galați. De asemenea, în alte trei cazuri de deces înregistrate în ultimele zile s-a stabilit că moartea a fost provocată de hipotermie.

Dacă prima victimă a fost descoperită moartă în propria casă, o femeie de 71 de ani bolnavă de demenţă a căzut într-un canal plin cu apă şi a murit din cauza hipotermiei.

Un bărbat fără adăpost din zona Tecuci, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit pe stradă şi a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. Ultima persoană care a murit din cauza frigului este un bărbat de 67 de ani, din oraşul Galaţi. Victima a fost dusă în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi.

„Am avut mai multe cazuri în ultimele zile. Victimele consumaseră alcool, cu excepţia unei femei cu demenţă. Două persoane au fost găsite decedate de angajaţii Ambulanţei, celelalte două au fost transportate la spital, s-a încercat salvarea lor, nu s-a putut, au decedat din cauza hipotermiei. A fost frig noaptea, decesul celor patru s-a produs pe parcursul nopţii”, a declarat directorul Servicului de Ambulanţă Judeţean, Mihai Polinschi, conform Mediafax.

Primăria Galaţi are un centru în care pot fi adăpostite peste o sută de persoane fără adăpost. În perioadele cu ger, poliţiştii locali îi caută pe oamenii străzii pentru a-i conduce la adăpostul în care au cazare, masă caldă şi duşuri, însă multe persoane adunate de pe străzi de poliţişti refuză internarea în centrul Primăriei deoarece trebuie să respecte un regulament strict.

Centenarul Marii Uniri. Bancnota cu chipurile Regelui Ferdinand și Reginei Maria Premieră în România... Când vor fi finalizate lucrările la Magistrala 5 din Drumul Taberei! Anunțul de ultimă oră făcut de directorul Metrorex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x