Antena Căutare

Atenție șoferi! Patru tineri au făcut un gest teribil care ar putea aduce moartea a zeci de persoane pe autostradă!

Patru tineriau au fost filmaţi sâmbătă, 19 octombrie, pe DN 74, între Şard şi Ampoiţa în timp ce întindeau o sfoară în calea maşinilor pe un drum naţional din Alba.

Atenție șoferi! Patru tineri au făcut un gest teribil care ar putea aduce moartea a zeci de persoane pe autostradă!
sursa: Adevărul | Adevărul

Patru tineriau au fost filmaţi sâmbătă, 19 octombrie, pe DN 74, între Şard şi Ampoiţa în timp ce întindeau o sfoară în calea maşinilor pe un drum naţional din Alba. Aceștia au fost surprinși de camera de bord a unui autoturism. Şoferul care a surprins imaginile a postat filmul pe internet.

Ceea ce au încercat să facă tinerii se putea sfârși în cel mai tragic mod, mai ales pentru motocicliști și bicicliști, susține proprietarul autoturismului care a filmat totul.

Incidentul a fost filmat pe o porţiune a drumului naţional în linie dreaptă unde autovehiculele merg frecvent cu peste 100 de km/oră.

”Nişte cretini pe drumul acela drept spre Ampoiţa se jucau de-a firul întins peste şosea. (...) Problema este că dacă prind vreun motociclist şi-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul.

Peste 26.600 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, confiscate, în ultimele 48 de ore, de poliţiştii de frontieră;... CFR anunță oficial! De la 1 noiembrie se vor scoate trenuri! Află ruta pe care se vor anula călătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x