Antena Căutare

Momentul în care patru urși au ieșit din pădure să mănânce, surprins de angajații Romsilva! Imaginile sunt virale

Angajații Direcției Silvice Suceava au surprins momentul în care patru urși au ieșit din pădure să mănânce la un punct de hrănire ce a fost amenajat de pădurari. 

Angajații Direcției Silvice Suceava au surprins momentul în care patru urși au ieșit din pădure să mănânce la un punct de hrănire ce a fost amenajat de pădurari.

Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a instituției și au făcut înconjurul țării. Potrivit HotNews, videoclipul a fost făcut într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni, chiar de șeful acestuia, Cătălin Gemănar.

Citește și: Peste 60 de oi, păzite de câini ciobăneşti, au fost omorâte de urși! Ciobanii sunt disperați. Video

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imaginile respective se vede cumva cum cei patru urși, care au ieșit din pădure, mănâncă într-o poiană unde pădurarii au amenajat un punct de hrănire.

Potrivit reprezentanților Direcției Silvice Suceava, Regia Națională a Pădurilor gestionează 248 de fonduri cinegetice și asigură animalelor sălbatice anual peste 5.000 tone de hrană complementară și 300 tone de sare.

Citește și: „A înviat” ursul omorât și batjocorit? Întorsătură „misterioasă” în cazul animalului ucis la Buzău!

Direcția Silvică Suceava are în administrare peste 270 de mii de hectare de păduri de stat, din care 21.000 de hectare sunt pe raza Ocolului Silvic Broșteni, acolo unde a fost realizată filmarea.

Program prelungit la serviciile de paşapoarte, începând de luni... O furtună violentă a lovit Capitala! Temperaturile au scăzut cu 12 grade. Cum va fi vremea în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x