Antena Căutare

Patrula calare a Politiei Locale Bucuresti a fost atacata de un caine periculos

O patrula calare a Politiei Locale Bucuresti a fost atacata de un rottweiller. Animalul fara lesa si fara botnita era la plimbare cu stapanul, in zona parcului Herastrau. Cand a vazut caii, n-a mai putut fi controlat nici macar de proprietarul sau. I-a muscat de picioare, apoi a sarit la un agent. Un trecator a filmat atacul.

Timp de cateva secunde, rottweilerul a parut de nestapanit. A sarit cu ura la picioarele celor doi cai. Ba chiar l-a atacat si pe unul dintre agenti. Nimeni nu a reusit sa-l calmeze.

Nici stapanul nu si-a putut potoli animalul. Il plimba fara lesa si fara botnita, desi rottweilerul este o rasa periculoasa. Atacul cainelui l-a luat si pe el prin surprindere.

Rottweilerul insa n-a putut fi stapanit. Abia cand a atacat un alt caine, proprietarul a putut sa-i puna lesa.

Politia Locala il va amenda pe stapanul cainelui cu 500 de lei.

Cazul va ajunge si la Politia Nationala unde proprietarului i se va intocmi un dosar penal. Risca inchisoarea, pentru ca animalul sau a atacat si un agent, nu doar caii. Conform legii, stapanii cainilor din rase cunoscute ca fiind periculoase sunt obligati ca, in zonele publice, sa isi tina animalele in lesa, si cu botnita. Daca rottweilerul se va dovedi un pericol public, proprietarul sau ar putea si sa-l piarda. Legea prevede ca animalele extrem de violente sa fie eutanasiate.

Premiera in chirurgia romaneasca: operatia cu ochelari 3D!... Grav accident de circulatie in zona Cotroceni! Doi oameni au ars de vii si un adolescent a ajuns la spital in stare grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x