Antena Căutare

Notele scazute la purtare nu mai sunt demult la moda. PEDEPSE MODERNE pentru elevi

Notele scazute la purtare nu mai sunt demult la moda. Asa ca, profesorii au gasit alte metode pentru a-i pedepsi pe elevii obraznici. In unele scoli, ei sunt facuti asistentii directorului. In alte scoli, elevul este inchis intr-un cabinet de remediere si pus sa transcrie sanctiunile din regulamentul scolii

Un elev este pedepsit din cauza ca si-a batut un coleg. Pedeapsa nu este exmatricularea, ci corectia. Citeste cu voce tare si transcrie tot capitolul "Sanctiuni" din regulamentul de ordine interioara. Cel putin o ora ii ia sa scrie cele trei pagini. Dar asta nu e tot. Profesorul de serviciu are grija ca elevul sa nu isi ispaseasca pedeapsa "mecanic", ci sa citesca sanctiunile cu intonatie.

Unele scoli au Cabinete de remediere comportamentala pentru elevii obraznici, mai ales pentru cei agresivi. In alte scoli, elevul obraznic devine asistentul directorului.

Nota scazuta la purtare le-ar strica elevilor media de admitere la liceu. Dar pentru elevii-problema, ar fi un fleac.

Singurele "obraznicii" care nu pot fi pacalite cu pedepse "sociale" sunt absentele. La 11 absente nemotivate se scade un punct la purtare pe un semestru.

Ajutor din suflet: Un medic picteaza sa-si salveze prietena bolnava de leucemie... Profit RECORD pentru Petrom: aproape patru miliarde de lei. La finalul anului trecut, compania avea peste 21.600 de anga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x