Antena Căutare

Pedepse pentru cei 12 detinuti care s-au batut in penitenciarul Colibasi

Doua grupari rivale de detinuti de la penitenciarul Colibasi s-au batut, miercuri, in curtea inchisorii sub ochii gardienilor care erau depasiti de situatie. Numai interventia trupelor speciale a reusit sa puna capat incaierarii sangeroase.

Alarma la penitenciarul Colibasi s-a dat in timp ce trei condamnati pentru trafic de minori erau transferati in zona de siguranta maxima a inchisorii. Cu o zi inainte, cativa dintre batausii s-au luat la cearta intr-o duba care ii aducea de la instanta si au promis atunci ca va fi varsare de sange.

Pana au intervenit fortele speciale ale penitenciarului, 12 dintre batausi erau raniti. Armele au fost sisurile confectionate in celule si o banca de lemn, rupta din curte.

Medicul penitenciarului a decis ca prizonierii sa primeasca ingrijiri in spitalul judetean. Vestea a ajuns imediat la rudele detinutilor care au sosit la poarta spitalului inaintea mascatilor. Duba cu detinuti a ajuns insa la Spitalul Militar din Pitesti.

La Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Colibasi a inceput ancheta. Reprezentantii angajatilor din penitenciare spun ca nu li se poate reprosa nimic gardienilor.

Incidentul de la Penitenciarul Colibasi este anchetat separat si la cererea ministrului Justitiei, Mona Pivniceru.

SPECIAL. Un preot din Petrosani, specializat in afaceri lumesti: "Pana si sfintii apostoli aveau alte indeletniciri... Jaf de 70.000 de euro intr-un mall din Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x