Antena Căutare

Pelerinaj cu final tragic in judetul Neamt: Zece raniti, patru dintre ei in stare grava

Un pelerinaj la manastirile din Moldova s-a terminat cu o tragedie. Zece oameni au ajuns in stare grava la spitalul din Targu-Neamt, dupa ce microbuzul lor a intrat cu viteza intr-o curba si s-a izbit de un cap de pod. Patru dintre raniti sunt in stare critica si au fost transferati la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt. De vina pare a fi soferul, care a gonit in miez de noapte pe un drum dificil si nu mai vazut nimic din cauza cetii.

Pelerinii, toti din Focsani, veneau de la Manastirea Agapia si se indreptau spre un alt lacas de cult din localitatea Radeni. Zece la numar, intr-un microbuz cu numai opt locuri. Dupa cativa kilometri, s-a intamplat nenorocirea.

A fost nevoie de interventia echipelor de la descarcerare.

Ranitii au fost dusi la Spitalul din Targu-Neamt. Patru dintre ei, cu traumatisme craniene grave, au fost transferati la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt. Soferul este acuzat de vatamare corporala din culpa. El va fi amendat pentru ca a transportat mai multe persoane decat numarul de locuri al masinii si pentru ca nu avea polita obligatorie.

Un candidat ARD si-a postat pe Facebook poze cu sacose USL in mana... Joc periculos intr-un liceu din Romania! O eleva a picat in cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x