Antena Căutare

Imagini revoltătoare! Pelerinaj cu moaște și zeci de oameni îmbulziți și fără măști la Suceava, orașul-focar din România

În orașul-focar de coroanvirus al României, Suceava, zeci de oameni s-au îmbulzit să se roage la sfintele moaștele Sfântului Ioan cel Nou, fără a respecta distanța socială sau orice măsură de protecție împotriva virusului care a răpus mii de oameni.

Imagini revoltătoare! Pelerinaj cu moaște și zeci de oameni îmbulziți și fără măști la Suceava, orașul-focar din România

Sfintele Moaște au fost depuse în baldachinul special amenajat încă de ieri dimineață, începând cu ora cinci și jumătate. De la primele ore ale dimineții au apărut și primii pelerini, unii din sate apropiate Sucevei, alții mai de departe, care au simțit ajutorul dat în fiecare an de Marele Mucenic.

Reprezentanţii bisericii au spus că au luat toate măsurile pentru ca regulile impuse în starea de alertă să fie respectate.

La pelerinaj au fost prezenți și reprezentanți ai Poliției Locale, dar și ai Jandarmeriei.

De la Mănăstirea Sf. Ioan, mașina cu moaștele Mucenicului a trecut pe la Biserica Sfânta Înviere, Biserica Domnițelor, apoi a coborât la Biserica „Sfântul Gheorghe” Mirăuți, la Biserica „Sfântul Dumitru”, apoi la Biserica „Sfântul Nicolaie”, la Catedrala „Nașterea Maicii Domnului”, Biserica „Sfânta Vineri”, la Spitalul Județean Suceava și apoi la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Conform ultimelor date comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, la Suceava au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 21 de cazuri noi. În total, în Suceava au fost 3.967 de cazuri de COVID-19.

Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan, fosta concurentă de la "Asia Express", a dezvăluit sexul copilului: ”Mi-aș d... Încă o măsură de relaxare în România. Anunț important pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x