Antena Căutare

PENSIE PRIVATA OBLIGATORIE 2018. Ce se va întâmpla cu Pilonul II de pensii

Minstrul Lia Olguţa Vasilescu a reluat reia ideea inchiderii Pilonului II de pensii

PENSIE PRIVATĂ OBLIGATORIE 2018. Noutăți despre Pilonul II sau pensia privată obligatorie.

Minstrul Lia Olguţa Vasilescu a reluat reia ideea închiderii Pilonului II de pensii considerând că ”atunci când s-a înfiinţat, nu a fost o decizie bună!”

"În 2008 s-a dat posibilitatea celor mai tineri să opteze pentru Pilonul I sau II. Eu vă spun punctul meu de vedere: nu este foarte bine ce s-a întâmplat! Eu am optat doar pentru pilonul I de pensii şi cred că e cel mai bun lucru. Întotdeauna Statul va veni să completeze pensiile pe când în momentul în care discuţi cu nişte privaţi, situaţia se pune altfel!", a declarat ministrul Muncii, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro.

PENSIE PRIVATĂ OBLIGATORIE 2018. Ministrul Muncii a reluat astfel ideea vehiculată anul trecut de fostul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, potrivit căruia Pilonul II de pensii va dispărea până la sfârşitul lui 2017, urmând să rămână doar Pilonul I şi III (Pilonul de pensii private facultative).

PENSIE PRIVATĂ OBLIGATORIE 2018. Pilonul II sau pensia privată obligatorie a fost introdusă în anul 2008, în mod obligatoriu pentru toate persoanele angajate care aveau la acel moment până în 35 de ani, şi în mod opţional pentru persoanele care aveau la momentul respectiv între 35 şi 45 de ani.

sursă: zf.ro, capital.ro, adevărul.ro

Se SCHIMBĂ CODUL MUNCII! Uite ce îi așteaptă pe ROMÂNII care au un loc de muncă! Primești AMENDĂ de 20.000 de lei dacă n... Nu scăpăm de iarnă. Coduri de VREME REA prelungite: Un nou val de GER şi NINSOARE peste sudul României. ŞCOLILE RĂMÂN ÎN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x