Antena Căutare

Pensionarii din Galați s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la Revelion: "Sunt de la 4 dimineața. Am venit pe jos, că nu circula autobuzul"

Aproximativ 200 de persoane s-au îmbulzit, luni dimineaţa, la ghişeele Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi, unde s-au pus în vânzare biletele pentru Revelionul Pensionarilor, organizat de primărie. "Eu sunt dornic de dans, trebuie să dansez şi din cauza asta am venit aici", a povestit un pensionar de 82 de ani, primul care s-a aşezat la coadă și care a venit pe jos.

Pensionarii din Galați s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la Revelion: "Sunt de la 4 dimineața. Am venit pe jos, că nu circula autobuzul"
Aproximativ 200 de pensionari s-au îmbulzit să prindă un bilet la Revelion | Monitorul de Galați

"Am plecat de acasă de la 4 dimineaţa. Am venit pe jos, din Ţiglina 1. Nu circula niciun autobuz, nici maşini taxi nu erau. Eu sunt dornic de dans, trebuie să dansez şi din cauza asta am venit aici. Mergem an de an", a declarat bărbatul.

După ora 6,00, coada cuprindea peste 100 de persoane, iar pensionarii au devenit agitaţi şi au început să se certe pe lista de înscriere. Mulţi au reproşat faptul că la faţa locului nu au fost poliţişti locali sau jandarmi care să asigure ordinea, după ce la ora 8,00 s-au deschis ghişeele.

"Nu au fost organizaţi, să pună un gard, ceva. Îmbulzeală mare. Ca pe vremea comunismului când erau la cozi şi îşi rupeau bulendrele de pe ei", a spus un pensionar.

În replică, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Ovidiu Matache, a declarat că nu se impuneau măsuri speciale de ordine, în condiţiile în care numărul de locuri pentru revelion e suficient pentru a acoperi cererile.

"Am considerat că nu se impune pentru că, sunt chiar sunt suficiente. Ca şi anul trecut, când biletele s-au dovedit a fi suficiente, astfel încât nu a rămas nimeni fără loc, şi de această dată sunt disponibile 1.150 de locuri pentru Revelionul Pensionarilor", a precizat Matache.

În cele din urmă, spiritele s-au potolit şi pensionarii aflaţi la ghişee au intrat în posesia biletului de Revelion. Preţul biletului pentru o persoană este de 80 lei, iar cei interesaţi vor trebui să prezinte ultimul cupon de pensie la ghişeele care vor fi deschise în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8,00 şi 16,00.

Lovitură dură pentru supraviețuitorii de la Colectiv! Ce au anunțat autoritățile... Vremea 10 decembrie 2019. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă, dar nu scăpăm de precipitații ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x