Antena Căutare

Pentru cine se da balul "Mita la Interne"?

Afacerea "Mita la Interne" pare sa fie definitorie pentru disolutia unei institutii esentiale in asigurarea sigurantei cetateanului. Faptul ca un miliardar veros, cunoscut pentru achizitiile in forta pe piata de capital, intra in legatura cu unul dintre capii Ministerului de Interne pentru a tranzactiona musamalizarea unor anchete arata ca mita este elementul-cheie in reglarea economiei de piata din Romania. Nici Fatuloiu, nici Chelu nu se afla in ipostazele de azi in pozitii de fecioare.



Legatura intre crima de la Neamt, produsa intr-un simbolic triunghi imobiliar ce reunea domiciliile unui interlop notoriu cu seful Politiei si tatucul Pinalti, cel mai unsuros baron local, cu scandalul de la varful Internelor nu este deloc artificiala.

Nu riscam sa spunem ca este dirijata pentru a justifica o razbunare a presedintelui Basescu fata de institutia Politiei, cea care i-a produs cel mai umilitor slogan strigat la poarta Cotrocenilor. Insa mizeria de la Interne deverseaza in spatiul public special parca sa manjeasca in fata opiniei publice, de-a valma, toti politistii.

Vezi ce crede Mircea Badea despre scandalul de la Ministerul de Interne!



jurnalul.ro!



Directorul "Doi si-un sfert": "Nu stiu daca avem informatori in presa"... Seful Politiei Romane, Petre Toba, va fi destituit din functie. Pe lista se afla si Secretarul de stat in MAI, Dan Fatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x