Antena Căutare

UPDATE! O masina a Politiei, care participa la descinderile in cazul hotilor de combustibil, a fost implicata intr-un accident rutier

Perchezitii de amploare la hotii de combustibil. Peste 1.000 de politisti participa la descinderi. Prejudiciul se ridica la un milion de lei

UPDATE 10.45 O masina a Politiei, care participa la descinderile in cazul hotilor de combustibil, a fost implicata intr-un accident rutier. Accidentul a avut loc la ora 08:30, in masina erau patru politisti si un suspect. Se pare ca este vorba despre o explozie la un cauciuc. Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean din Ploiesti.

Raluca Saucan, purtator de cuvant al IGPR, a declarat, pentru Antena 3: "Au fost emise mandate de aducere si au fost conduse mai multe persoane pentru audieri. A existat un incident, un autoturism s-a rasturnat, din cauza unei explozii la un cauciuc, dar nu au fost grav raniti. Toate persoanelor implicate intr-un eveniment rutier sunt investigate din punct de vedere medical. Tot ce stiu este ca nu sunt in stare grava, toti cei implicati primesc ingrijiri medicale. Nu am date referitoare la suspectul care era dus pentru audieri".

Daniel Niculae, director Ambulanta Prahova, a declarat, pentru Antena 3, ca a fost mobilizata o ambulanta cu medic si trei ambulante cu asistenti: "Nu au fost grav raniti, au suferit contuzii, au fost scosi din masina si transportati la un spital din Ploiesti. Suspectul din masina a fost si el transportat pentru ingrijiri medicale".

Sunt vizati 241 de suspecti de furt de produse petroliere. Hotii furau combustibil din rafinarii dar si din aeroporturi.

Perchezitiile au loc la 233 de adrese din Bucuresti si judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Constanta, Giurgiu si Ialomita, fiind verificate si sase societati comerciale, se arata intr-un comuniat de presa al Politiei Romane.

Politistii vor pune in aplicare 241 de mandate de aducere.

Citeste continuarea articolului pe Antena 3.

Fostul sef al Fiscului din Otelu Rosu, acuzat de rapire si amenintare cu arma... Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu va fi adus in tara duminica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x