Antena Căutare

Perchezitii DNA la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi

Directia Nationala Anticoruptie a facut mai multe perchezitii, joi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi. In urma descinderilor, procurorii au ridicat mai multe documente din institutie.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, ancheta i-ar viza atat pe directorul Institutului, medicul chirurg Grigore Tinica, cat si pe alti doi chirurgi.

Purtatorul de cuvant al DNA Iasi, Luminita Merisescu, a declarat ca este vorba despre o perchezitie, fara a preciza insa motivul descinderii procurorilor anticoruptie.

Surse judiciare afirma insa ca ancheta i-ar vizat atat pe directorul Institutului de Boli Cardiovasculare, medicul chirurg Grigore Tinica, cat si pe alti doi chirurgi ai unitatii medicale.

In luna martie, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate declara ca mai multe spitalele au raportat in 2011 un numar prea mare de traheostomii efectuate si de cazuri de ventilatie artificiala pe durata de patru zile.

foto: portal.radioiasi.ro

Vin ploile: Averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului... Elena Udrea avertizeaza: "In cativa ani numarul maidanezilor ar putea depasi numarul locuitorilor din Capitala"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x