Antena Căutare

Percheziţii DNA la Spitalul Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran

Procurorii DNA au făcut percheziţii la Spitalul Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie comise în 2018.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, a transmis DNA.
Percheiţiile au loc la Spitalul de urgenţă Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, au declarat surse din unitatea medicală.

Sursa : news.ro

Casa medicului Mircea Beuran, înconjurată de mascați! Se fac pecheziții, într-un nou dosar. Ce au căutat procurorii?... Turcan: Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot, ”Şcoală după Şcoală”, începând din septemb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x