Antena Căutare

Perchezitii FBI si Secret Service in Romania

Procurorii DIICOT, ajutati de FBI si Secret Service, din SUA, au descins in aceasta dimineata in casele a peste 100 de persoane, suspectate de licitatii frauduloase pe internet. Perchezitiile au avut loc simultan in 12 judete si Bucuresti, dar si in SUA si Cehia. In tara, cei mai multi suspecti sunt dusi la Ramnicu Valcea. Pentru ca Parchetul este neincapator, presupusii hackeri sunt tinuti intr-o scoala si merg la audieri pe rand.

Audierile au inceput deja la Ramnicu Valcea insa deocamdata nu s-a emis nici un mandat de arestare. Intreg grupul de invinuiti numara peste 250 de persoane, iar dintre acestia 69 sunt considerati capi ai retelelor.

Licitatiile frauduloase aveau loc astfel: invinuitii scoteau pe siteurile de specialitate masini de lux la vanzare, sau alte produse de lux, la preturi mici, pe care insa nu le detineau.

Exista peste 800 de parti vatamate, nu numai din tara, ci si din Statele Unite ale Americii, Cehia, iar paguma se ridica la pste 750.000 de euro.

15 dintre suspectii retinuti astazi au fost adusi la pranz la Parchetul General din Bucuresti.

Sibiu: Iepurasul, mai harnic decat Mos Craciun... Atentie, cad... ziduri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x