Antena Căutare

Perchezitii in Bucuresti si Alba. Fratele unui senator PDL, implicat in activitati ilegale

Politistii de investigatii criminale au efectuat miercuri dimineata opt perchezitii in Bucuresti si zece perchezitii domiciliare in judetul Alba. Au fost vizate 17 persoane in total, printre care si fratele senatorului PDL Nicolae Dobra, care ocupa functia de director adjunct al DGFP in Alba.




Sapte persoane vor di duse la audieri, in baza unor mandate de aducere.

Prejudiciul a fost estimat pana in prezent la 25.000 de euro, incluzand un autoturism Volkswagen Passat.

Perchezitii in judetul Alba

Zece perchezitii domiciliare au avut loc miercuri dimineata in judetul Alba. Zece persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Alba. Sase angajati ai Directiei Finantelor Publice Alba sunt implicati si ei in activitati ilegale.

Perchezitiile efectuate de procurorii DIICOT Alba vizeaza mai multe persoane banuite de fraude fiscale. Valoarea prejudiciului se ridica la 2.200.000 de lei.

Conform unui comunicat DIICOT, actiunea din judetul Alba este coordonata de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Alba Iulia, conform Mediafax.

Gruparea a avut activitati comerciale, direct sau prin societati comerciale interpuse, fara a le inregistra in evidentele contabile ale societatilor comerciale.

Valoarea prejudiciului este estimata la 2.200.000 de lei, reprezentand impozit pe profit si TVA.

Activitatea infractionala a gruparii a fost sprijinita de catre sase angajati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Alba, Compartimentul de inspectie si control.

De asemenea, acestia au facut controale formale la societatile membrilor gruparii infractionale, in scopul obtinerii direct sau indirect de foloase materiale, mentioneaza DIICOT.

Cercetarile in acest caz au fost facute impreuna cu politisti B.C.C.O. Alba Iulia.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

VIDEO! Resita: Proiectil descoperit in fundatia unui bloc... Eurobarometru: Doar 47% dintre romani utilizeaza un site in engleza daca informatiile nu sunt in limba lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x