Perchezitii in Bucuresti si Ialomita: Este vizata o retea suspectata de camatarie, acte de violente si santaj

Procurorii Parchetului General si ofiteri de politie de la DGA si IGPR au descins, in aceasta dimineata, la 14 adrese din Bucuresti si judetul Ialomita. Sunt vizati membrii unei grupari ce se ocupa de camatarie, acte de violenta si santaj. Ancheta vizeaza si un ofiter de politie judiciara.Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat ca pe fondul unor imprumuturi acordate mai multor persoane fizice, membrii gruparii pretindeau, alaturi de suma acordata, dobanzi foarte mari, iar in cazul refuzului recurgeau la santaj, lipsire de libertate, agresiuni cu obiecte contondente.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri