Antena Căutare

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov: Sunt vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala

Politistii de la DIICOT efectueaza in aceasta dimineata mai multe perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Sunt vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul este estimat la 10 milioane de lei. Suspectii importau utilaje din Germania.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, este vorba despre utilaje agricole, autovehicule pentru transport persoane, macarale sau masini de salubrizare, conform Jurnalul.ro


Persoana suspectata de savarsirea acestor infractiuni aducea aceste utilaje prin intermediari din Germania, masinile eraj cumparate pe numele lor, dar pentru ca persoanele fizice nu sun purtatoare de TVA, aceasta persoana falsifica documentele de proveninenta ale acestor utilaje.

Pentru aceste activitati, intermediarii erau platiti cu 200 de euro. Prin aceasta metoda, s-a adus un prejudiciu la bugetul consolidat al statului de peste 10 milioane de lei, a mai spus Niculae.

foto: Intact Images

"Tunuri" imobiliare: Deputat UNPR de Galati, sef al unei grupari mafiote... Cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade, noaptea trecuta, in Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x