Antena Căutare

Percheziţii în Bucureşti, Vâlcea şi Argeş la persoane suspectate de fapte de corupţie; un fost primar este vizat, fiind suspectat că ar fi folosit acte false pentru stingerea unor datorii şi pentru decontarea unor lucrări neefectuate

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din mai multe judeţe fac, marţi, 23 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Vâlcea şi Argeş la persoane suspectate de fapte de corupţie. Una dintre descinderi are loc la Primăria Prundeni, judeţul Vâlcea, fostul primar fiind suspectat că ar fi folosit acte false pentru stingerea unor datorii şi pentru decontarea unor lucrări neefectuate.

Poliţişti DGA din Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Sibiu, Ilfov şi Bucureşti fac, marţi, 23 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi judeţelor Vâlcea şi Argeş, la sediul unei primării şi locuinţele unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.

”Activităţile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de serviciu. La finalizarea activităţilor procedurale urmează a fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea 9 persoane, fără calitate specială, în baza mandatelor de aducere emise de procuror”, au transmis reprezentanţii DGA.

Pentru realizarea acestor activităţi se beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării Mobile de Jandarmi ,,Fraţii Buzeşti” Craiova.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că este viza în dosar fostul primar din comuna Prundeni, judeţul Vâlcea, care ar fi folosit acte false pentru stingerea datoriilor unor firme şi pentru decontarea unor lucrări neefectuate.

Prmarul respectiv a fost vizat de o anchetă a DGA şi în anul 2017.

Sursa : news.ro

Eșec la Cluj, la show-ul la Kings on Ice. Plușenko a căzut pe gheaţă: "Din patinoar a țâșnit apă. Erau bălți și tub... Fetiță de patru ani, dată afară din grădiniță chiar de ziua ei. Familia, acuzații grave la adresa educatoarelor: ”Găsesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x