Antena Căutare

Perchezitii la Centrul de Tranzit pentru Refugiati din Timisoara

Centrul de Tranzit pentru Refugiati a fost luat cu asalt, miercuri dimineata, de politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia Municipiului Timisoara si mascatii Serviciului de Actiuni Speciale, conform Hotnews. Vizate au spatiile in care sunt cazati solicitantii de azil care au fost prinsi intrand ilegal din Serbia in Romania.

Perchezitiile au fost facute in cadrul anchetelor care vizeaza rezolvarea mai multor spargeri de locuinte din zona Dumbravita, scrie pressalert.ro.


In perioada sarbatorilor, hotii au dat lovitura dupa lovitura, golind casele in care proprietarii erau plecati de bunurile de valoare. In unele s-a actionat rudimentar, spargandu-se geamul cu bolovani.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii de la Investigatii Criminale au ridicat un DVD, mai multe telefoane mobile si bijuterii. Ancheta continua.

O angajata a primariei Campina isi facea concediile pe bani publici. A golit cu 100.000 de lei bugetul institutiei... Femeia care a fondat SMURD-ul la Mures alaturi de Arafat: "Nu am plecat din Romania ca sa pun sistemul pe picioare&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x