Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Scandal un spital din Ilfov! Un medic ginecolog a fost reținut! Ce făcea fără știrea pacientelor este uluitor!

Un medic ginecolog şi o angajată a Spitalul judeţean Ilfov au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după c ear fi falsificat fişele pacienţilo,  pentru a deconta sume mari de la Casa de Sănătate.

Ilustrație.

Poliţia a facut percheziţii la spital pentru a găsi dovezi care să confirme că medicul trecea diagnostice fictive bonavilor internaţi în spital pentru a putea deconta intervenţii şi tratamente inexistente.

Acelaşi medic ginecolog mai este acuzat că ar fi făcut o întrerupere ilegală de sarcină avansată unei adolescente de 16 ani.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cercetările au început în urmă cu două luni, atunci când poliţiştii s-au autosesizat cu privire la faptul că angajaţi ai spitalului ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienţi, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurări de sănătate, sumele de bani rezultate fiind însuşite de persoanele bănuite, potrivit Antena 3.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a cerut de urgenţă ca reprezentanţii CNAS să verifice toate decontările efectuate de Spitalul Judeţean Ilfov.

Recomandari