Antena Căutare

Perchezitii pentru destructurarea unei retele de hoti de masini de lux: Fiul unui fost secretar de stat, vizat de procurori

Politistii de la Furturi Auto din Capitala au efectuat 14 perchezitii, in aceasta dimineata, in Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu si Cluj, pentru prinderea unor hoti de masini, care dezmembrau autoturismele si le vindeau pe bucati, la preturi mai mici. In ancheta este vizat si fiul unui fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii. Astfel, o masina de 30.000 de euro putea fi vanduta, pe piese, la pretul de 2.000-3.000 de euro.

Perchezitiile sunt coordonate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si vizeaza punerea in aplicare a 13 mandate de aducere, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca unul dintre membrii gruparii este Tiberiu Cojocaru, fiul fostului secretar de stat in Ministerul Agriculturii din perioada 1990-1991, Mihail Cojocaru, actual reprezentant al Federatiei Patronatelor Agricole Romane.

Fiul acestuia are un service auto in Clinceni, unde s-ar fi ocupat de dezmembrarea si vanzarea pe bucati a masinilor de lux furate de membrii gruparii.

Sursa: Jurnalul National

Perchezitii la nivel national: 1.000 de persoane, vizate de FBI si US Secret Service pentru fraude IT... Cazul Borbely: Afaceristul Ioan Ciocan si consilierul Szabolcs Szepessy, cercetati penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x