Pericol de explozie intr-o gara din judetul Timis

Pericol in gara Remetea din judetul Timis, dupa ce o autoritatile au inregistrat scurgeri dintr-un vagon incarcat cu gazolina.

Mai multe echipe de pompieri si de politisti au evacuat si izolat gara Remetea Mare, din judetul Timis, miercuri dimineata, dupa ce dintr-un vagon-cisterna stationat in zona a inceput sa se scurga gazolina, la ora transmiterii acestei stiri un tren rapid fiind oprit in afara perimetrului respectiv, scrie Mediafax.

Trenul care circula pe ruta Bucuresti-Timisoara a fost oprit temporar in gara Remetea, iar zona a fost evacuate de persoane.


Potrivit dispecerului de serviciu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Banat, pentru a evita riscul producerii unei explozii, in gara Remetea Mare a fost oprita alimentarea cu energie electrica, iar vagonul din care se scurge gazolina a fost desprins de garnitura de tren si tras pe o linie moarta.

Echipajele de pompieri ajunse la fata locului sunt pregatite sa intervina cu apa si spuma in orice moment daca va fi cazul.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri